a

API Center

L’API CENTER és un punt de trobada per a tots els agents immobiliaris, oferint un entorn propici per a l’intercanvi de coneixements, la col·laboració i la realització d’esdeveniments destacats i ens donarà més visibilitat al carrer i més presència social de la nostra marca.

Amb més de 600m2, ubicat al cor de la ciutat de Barcelona, a peu de carrer i just sota la nostra seu corporativa, l’API Center funciona com a centre de convencions propi per acollir actes informatius i formatius a més de disposar de sales de reunions a disposició dels membres del col·lectiu, zones de networking i altres serveis addicionals.

Aquest espai multifuncional no només ofereix als agents immobiliaris l’oportunitat de treballar i reunir-se, sinó que també inclou una sèrie d’espais per promoure l’actualització constant i el creixement professional, a més d’organitzar activitats adreçades a fomentar la cultura immobiliària entre els ciutadans.

Vols obtenir més informació sobre com utilitzar l’API Center? Escriu-nos a info@api.cat i estarem encantats d’explicar-t’ho.

caCatalà