a

Serveis

Serveis associatius

Serveis Tecnoapi

Serveis mínims per a ser API

Tot allò bàsic per exercir l’activitat immobiliària a Catalunya: tràmit d’inscripció al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya, assessoria jurídica, fiscal i laboral, assegurances de responsabilitat civil i de caució, i més.

Processos de suport a la teva agència​

Redueix les teves despeses en l’oficina amb una gran varietat de serveis legals i relatius a la gestió dels recursos humans de la teva empresa.

Coneixement immobiliari

Informació perquè puguis avançar-te als canvis: resums de premsa, estudis de mercat, publicacions, esdeveniments sectorials i tota l’actualitat del sector immobiliari.

Formació

Un autèntic pla de carrera per a tu. Més de 100 cursos anuals d’actualització i perfeccionament, seminaris web, conferències i formacions superiors (certificacions i màster) perquè aconsegueixis tot el que et proposis com a agent immobiliari.

Posicionament de marca

Gana credibilitat i prestigi associant-te a una marca de llarga trajectòria en el sector immobiliari. Potencia la teva empresa amb eines de màrqueting i beneficia’t de les campanyes de publicitat institucionals i les accions de relacions públiques.

Gestió del lloguer

Redueix despeses, agilitza els teus contractes i elimina riscos en la gestió de tots els teus lloguers amb múltiples solucions que t’ajuden a optimitzar les gestions prèvies, les tasques comercials o les administratives.

Gestió de la compravenda

Augmenta les teves opcions de captar immobles, optimitza els teus processos (gestions internes, generació de documentació o tasques comercials) i millora la teva àrea de postvenda generant ingressos extra alhora que fidelitzant als teus clients.

Responsabilitat social corporativa

Com a agent immobiliari, tens una gran responsabilitat amb les persones i la societat. T’ajudem a reforçar la teva relació amb els teus clients i el teu entorn donant suport a les teves iniciatives solidàries perquè tinguin més repercussió social.

Descarrega  aquí la guia de serveis completa i descobreix com podem ajudar-te a fer créixer el teu negoci immobiliari.

Associa’t i accedeix a tots els recursos que tenim per a tu.

caCatalà